Mikä Musine?


MUSINE syntyi rakkaudesta elävään musiikkiin (musique) ja ruokaan (cuisine). MUSINEN  yläkerran ravintolan vaihtuvat menut tarjoavat lounaalla ja illallisella makuja maailman eri keittiöistä ainutlaatuisella tunnelmalla. MUSINEN yli 200 paikkaisen ravintolan yläkerrasta avautuva jokinäköala aivan Salon keskustassa on kokemisen arvoinen.

Musiikkitarjonta tuotetaan osin yhteistyössä Salo Jazz ry:n kanssa, joten jazz, soul ja blues ovat vahvasti ohjelmistossa mukana. Elämyksellisyyttä tuovat erilaiset Show & Dinner ja teemaillat sekä räätälöidyt yksityistilaisuudet.

MUSINEN perustajakaksikko, Sanna Jousi ja Gildas Houessou, ovat monelle tuttuja Bizarresta, naapuritalon  ravintolakonseptista. Bizarren tarkoituksellisesti kokeileva ote näkyy nyt Musinessa innovatiivisena tapana yhdistellä ruokaa, juomaa ja musiikkia. Vaikka MUSINE on syntynyt Bizarren kokemuksen pohjalta, on MUSINEN ideologia ja toteutus täysin omanlaisensa. Musinessa voit aloittaa iltasi ruuan ja laadukkaan ohjelmistotarjonnan merkeissä ja jatkaa Bizarren myöhäisillan energiseen menoon.

Sanna ja Gildas ovat ympäröineet itsensä ammattitaitoisella motivoituneiden ja luovien ihmisten tiimillä.

Toivotamme teidät tervetulleeksi viihtymään!

 

Ruoka

LOUNAS
Lounas on tarjolla tiistaista perjantaihin klo 11–15.


Lounaslista
 
 

ILLALLINEN
À la carte menumme on tarjolla
tiistaista torstaihin klo 16 – 21
perjantaisin klo 16 – 22
lauantaisin klo 12 – 22
 

À la carte menu

 

BRUNSSI
Sunnuntaisin on tarjolla brunssi klo 10 – 14
 

Brunssit

 

 

Musiikki

TAPAHTUMAT

Musiikkitarjonta tuotetaan osin yhteistyössä Salo Jazz ry:n kanssa, joten jazz, soul ja blues ovat vahvasti ohjelmistossa mukana.

Tutustu ohjelmistoon