Taiteiden Yä @ Musine

Tapahtumapäivä
Kellonaika
17:30 alkaen
Liput
Vapaa pääsy

Bubbles live-musiikkia:

Klo 17.30 Edith ja Amanda

Edith ja Amanda ovat nuoria muusikoita, joiden muodostaman duon taipale alkoi kesällä 2023 heidän toimiessaan Salon kaupungin kesämuusikkoina. Molemmat opiskelevat Salon lukion musiikkilinjalla sekä Salon musiikkiopistossa, jossa Amandan soitin on sello ja Edithin piano. Molempia muusikoita yhdistää rakkaus musiikkiin ja musisointiin sekä jo varhain päiväkoti-ikäisenä aloitettu musiikkiura. Duon vahvuutena ovat samanlaiset musiikilliset näkemykset sekä vahva keskinäinen yhteys. Lyhyessä ajassa duo on löytänyt kirjaimellisesti yhteisen sävelen, joka välittyy myös kuulijalle.

Tyttöjen keikalla Bubblesissa yleisölle tarjoillaan monipuolista tunnelmallista musiikkia laidasta laitaan. Esityksessä kuullaan duon tulkitsemana musiikkia popista jazziin sekä sellon, pianon ja laulumusiikin luomia taianomaisia tunnelmia.

Klo 19 Juha Rislakki:  "Last time in the Life Time"

1960-luvun alussa kitaristin uransa aloittanut  muusikko Juha Rislakki on  myöhemmällä iällään harrastanut laulettua Americanaa. Kuultava ohjelmisto on Bob Dylanista Bruce Springsteeniin. Rislakin kanssa lavalla on salolaislähtöinen kitaristi Onni Lonka.


Jaa tapahtuma