Salo Jazz

Tuomas Paukku Scription

Tapahtumapäivä
Kellonaika
19:00
Liput
15 € perushinta / 14 € eläkeläinen / 13 € SaloJazz-jäsen / 10 € opiskelija, työtön, lapsi (3–17 v)

Kokoonpano perustaa tyylinsä moderniin jazzimpressionismiin ja post-bopiin, mutta löytää musiikkiinsa jatkuvasti uusia vivahteita ja näköaloja myös jazzilmaisun ulkoreunoilta. Paukun rajaton musiikillinen kiinnostus kuuluu hänen pääprojektinsa tekemisissä sävykkäästi ja räiskyvästi. Scriptionin musiikin jylhän kauniit atmosfäärit ja syklisesti etenevät tunnelmat ovat sykähdyttäneet musiikin ystäviä yli genrerajojen.
Yhtyeen nimeä kantava debyyttialbumi julkaistiin toukokuussa 2018 ja se huomioitiin myös Spotify'n State of Jazz -soittolistalla. Albumilla saavat erityisesti sijaa läpisävelletyt osiot ja rakenteet. Trion tuore levy on julkaistu syksyllä 2023.


Tuomas Paukku, kitara
Artturi Rönkä, piano
Janne Tuovinen, basso
Tomi Saikkonen, rummut

"Melodista, jäntevästi kehittyvää, huolellisesti muotoiltua. Tuomas Paukun musiikki on selvästi osa skandinaavista designia. Juuri nyt se on suurta muotia maailmalla, pohjoismaisuutta ihaillaan laajalti. No, trendit tulevat ja trendit menevät. Scriptionin tekemisissä on kuitenkin sellaisia arvoja, että ne tulevat kestämään aikaa." -Pentti Ronkainen, SuomiJazz


Konsertin kesto noin 1 h 40 min (väliaika)

Esteettömyys
Musine sijaitsee toisessa kerroksessa, johon johtaa vain portaat.
Ikärajaton.
Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin

 

 


Jaa tapahtuma
Tutustu